Taiati Prajitura cubulete mai micute (2-3 cm), si le puneti intr-o tigaie incapatoare impreuna cu untul (in prealabil topit). Le "prajiti"cateva minute, avand grija sa le intoarceti de pe-o parte pe alta (dar fara sa le sfaramati).
Dupa ce au prins o crusta usor maronie, se opreste focul si se pun cubuletele de prajitura in tava.
Se bat ouale spuma, apoi se toarna laptele, dupa care compozitia se pune in tava peste prajitura (trebuie sa fie cam la acelasi nivel cu prajitura). Se lasa 2-3 minute sa se odihneasca, iar apoi daca vi se pare ca mai trebuie lapte, mai puteti completa, avand grija sa turnati uniform.
Se da la cuptor aprox 30-45 de min. Cuptorul trebuie sa fie incins la aprox 180 de grade.
Dupa ce se scoate la cuptor se pudreaza cu zahar si se poate servi atat calda cat si rece alaturi de un pahar cu lapte cald.
A iesit o minunatie!