Budinca de paste cu legume coapte si mezeluri de casa

de Bucataras Diana in Paste, 16 Ian 2017 | 2881 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

17.01.2017, 00:21

Eu cred ca legumele coapte asi branza afumata au dat tot ,, farmecul '' Eu obisnuiesc sa folosesc zacusca pentru a da crusta frumoasa pentru peste la cuptor !!!

Bucataras Diana 1

17.01.2017, 00:32

Am pus combinatia de zacusca cu salata de legume din 3 motive: 1. desfacusem de vreo 2 zile ambele borcane si nu am vrut sa risc sa se strice in frigider; 2. am vrut sa diminuez un pic iuteala zacustei (desi nu este iute rau, dar piticului nu ii prea place iute) si 3. eram curioasa ce iese

cristinutanicolita 1

17.01.2017, 07:55

Ce budinca delicioasa ai făcut!

mena29 1

17.01.2017, 08:05

MotanLaOale 1

17.01.2017, 08:59

Renataedina 1

17.01.2017, 09:03

dantes 1

17.01.2017, 09:03

Interesant!

iry-gabriela 1

17.01.2017, 09:09

Rahela Velicu 1

17.01.2017, 09:56

mirela0911 1

17.01.2017, 10:39

Bună trebuie sa fie!

anca_rm 1

17.01.2017, 13:01

wow ce combinatie , trebuie sa fie foarte buna

Bunica 1

17.01.2017, 15:11

Bune paste,draga mea!

miki_a 1

17.01.2017, 17:42

In acest anotimp imi place sa gatesc mult cu "rezervele" din toamna! Cu siguranta, budinca ta e o reusita!

Rocsi 1

17.01.2017, 20:07

Si eu mai fac astfel de budinci pentru ai mei!

RuxyRux 1

17.01.2017, 21:29

Ce buna arata...eu azi am facut lasagna...

Bucataras Diana 1

18.01.2017, 19:04

silvianart 1

20.01.2017, 16:02

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pesto si ton