Budinca de paste cu cas

de MotanLaOale in Fusilli, 23 Noi 2017 | 15142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste (fusilli)
  • 500 g cas de oaie
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g smantana
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu cas:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Casul se sfarama si amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, smantana si stafidele.

Se amesteca pastele cu casul bine, bine.

Se tapeteaza o forma termorezistenta cu unt si se rastoarna amestecul in ea.

Se niveleaza si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-35 minute.

Cand este rumenita usor, este gata.

Se lasa la racit.

Se portioneaza si se poate consuma.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce si stafide la cuptor