Budinca de paste cu cas

de MotanLaOale in Fusilli, 23 Noi 2017 | 15426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste (fusilli)
  • 500 g cas de oaie
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g smantana
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu cas:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Casul se sfarama si amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, smantana si stafidele.

Se amesteca pastele cu casul bine, bine.

Se tapeteaza o forma termorezistenta cu unt si se rastoarna amestecul in ea.

Se niveleaza si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-35 minute.

Cand este rumenita usor, este gata.

Se lasa la racit.

Se portioneaza si se poate consuma.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata