Budincă de melcişori cu brânză de vaci

de ionix in Dulciuri, 23 Noi 2010 | 11902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g melcisori
  • 500 g branza de vaci mai grasa si putin sarata
  • zahar dupa gust (cam 150 g)
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 7-8 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de melcişori cu brânză de vaci:

se fierb melcisorii al dente si apoi se dau printr-un jet de apa rece.

Peste paste radem branza, punem jumatate din cantitatea de coaja de lamaie, zaharul vanilat si zaharul.

Batem 6 oua si le punem peste paste. Amestecam usor pana se omogenizeaza, dar fara a faramita melcisorii.

Luam un vas de yena, ungem cu unt si tapetam cu pesmet.

Turnam compozitia cu melcisori si punem deasupra doua oua batute cu putin zahar. presaram ci restul din coaja de lamaie si dam la cuptor la foc mic.

Lasam pana incepe a se rumeni si apoi servim pudrand cu zahar.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de melcişori cu brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mena29 1

24.11.2010, 22:48

Suuuper buna,pacat ca-i veche

nadina73 1

25.11.2010, 00:03

bune de tot ,ne plac si noua tare mult

ionix 1

25.11.2010, 11:21

@Mena... nu merge... ajungi la spital

@Nadina... data viitoare fac dupa reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de Dragobete, cu doua creme si inimioare