Budinca de macaroane

de adry88 in Paste, 30 Oct 2013 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g macaroane
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 150 ml smantana
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie
  • visine din compot
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane:

Se pune apa cu sare intr-un vas si se pune la fiert, cand incepe sa clocoteasca adaugam macaroanele si le fierbem conform instructiunilor, le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-un bol mixam ouale cu zaharul, adaugam smantana, coaja de lamaie, branza de vaci si macaroanele scurse bine de apa, amestecam bine

Ungem o tava cu unt si adaugam compozitia in ea, eu am adaugat 1/2 din compozitie visine scurse si fara samburi si restul de compozitie.

Dam la cuptorul incalzit cca 35 minute pana se rumeste frumos.

Se lasa sa se raceasca putin in tava, dupa care se scoate pe o farfurie si se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

31.10.2013, 15:33

Rocsi 1

31.10.2013, 18:58

Iau o bucatica pentru ca imi place

adry88 1

31.10.2013, 19:11

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu penne si telemea de oaie