Budinca de legume

de dentistutza in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 5440 vizualizari

 

....sau...ce fac eu cu zarzavatul din supa...
Daca ar fi fost mai frig faceam o salata de boeuf. Asa, am facut o budinca satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  •  1 telina maricica
  • albitura ( pastarnac)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva boabe naut
  • 1 conserva ciuperci champignon
  • 2 cottage cu marar Tnuva
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 3 oua batute
  • 3 linguri unt moale
  • 2 linguri seminte de susan-optional
  • sare, piper, busuioc sau patrunjel maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume:

Eu am avut toate produsele fierte in supa ( mai putin ciupercile) . Alternativ, se pot fierbe in apa cu un cub de concentrat si lasate sa se raceasca.

Se taie legumele cubulete mici si se amesteca cu branza, faina, pesmetul, ouale batute si untul, si cam 1/2 lingurita de sare si 1/3 lingurita piper. Busuioc- cat va place.  Intr-o forma pt. cuptor bine unsa se pun legumele, se presara cu un pic de unt si susan si se coace cam 35-40 minute. Se serveste cald, ca garnitura la carne sau simplu.

TIPS-URI

1

data viitoare pun buchetele de broccoli sau conopida!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci pentru orez