Budinca de fidea cu branza sarata

de RuxyRux in Paste, 1 Noi 2016 | 5826 vizualizari

 

O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliolini 200 gr. ( Liddl) paste ce seamana cu fideaua
  • 400 gr. branza President ( cea albastra cremoasa)
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • o lingurita mustar
  • parmezan 3 linguri
  • pesmet 3 linguri
  • un praf sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fidea cu branza sarata:

Pastele se fierb in apa putin sarata conform indicatiilor de pe pachet 1 minut. Se scurge apa prin strecuratoare, se pun inapoi in vas si se adauga untul, se amesteca pana ce acesta se topeste, se adauga branza si se omogenizeaza.

Intr-un vas, se pun ouale si smantana, mustarul, se adauga pesmetul si se amesteca bine, apoi se toarna peste paste si se omogenizeaza.

Vasul  de Jena se unge cu unt si se pune compozitia. Deasupra se presara pe rand parmezanul si apoi pesmetul ( cele 3 linguri).

Compozitia se coace 35 sau 40 de minute pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fidea cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ksenya 1

02.11.2016, 18:26

o bucatica as lua si eu!

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:48

buna, buna budinca!

RuxyRux 1

05.11.2016, 11:20

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu paste conchiglie