Am mancat..3 felii! N-o avea ea chiar cea mai eleganta tinuta dar e BESTIALA! Daca n-aveti multicooker macar la cuptorul traditional s-o testati , e foarte foarte buna!
Pune in vasul aparatului Multicooker 4 linguri zahar impreuna cu 2-3 linguri apa.
Selecteaza din MENIU programul Fry si apasa START.
Inchide capacul. Amesteca cam la 3-4 minute si lasa pana se caramelizeaza usor zaharul.
Intre timp bate ouale, galbenusurile si zaharul ramas.
Pune pe foc laptele impreuna cu smantana si adu-le la temperatura de fierbere.
Toarna-le in fir subtire peste ouale batute si omogenizeaza. Adauga zaharul vanilat.
Pune in vasul aparatului, peste zaharul usor caramelizat, cozonacul taiat cuburi mari.
Toarna amestecul de lapte si oua, selecteaza din MENIU programul BAKE, seteaza temperatura la 150 grade si apasa START.
Dupa 30 minute opreste programul de la butonul OFF, selecteaza din MENIU programul FRY si mai lasa 5 minute. Eu l-am lasat 10, ca nah..nu cunosc io asa bine aparatul :P dar erau suficiente 5 minute.
Verificati daca e copt introducand un cutit pe mijlocul budincii. Daca cutitul iese curat, atunci desertul e gata.
Daca nu e copt mai setati 10 minute programul BAKE, dar nu cred ca e cazul :)
Insist sa testati preparatul macar la cuptorul traditional :)