Budinca cu ravioli si verdeturi

de Rocsi in Paste, 23 Ian 2013 | 6727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 650 gr branza de vaci cremoasa
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura ierburi aromatice
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ravioli si verdeturi:

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.
Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.
Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.
Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.
Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..
Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.
O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.
Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ravioli si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (75)

antohya 1

24.01.2013, 10:27

am adaugatom la favorite si am so fac zilele ce urmeaza

Rocsi 1

24.01.2013, 12:13

Multumesc mult Ana si astept si retetele tale aici la noi

Rocsi 1

24.01.2013, 12:14

Antohya multumesc mult si sa vii sa imi zici daca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]