Budinca cu ravioli si verdeturi

de Rocsi in Paste, 23 Ian 2013 | 6116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 650 gr branza de vaci cremoasa
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura ierburi aromatice
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ravioli si verdeturi:

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.
Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.
Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.
Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.
Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..
Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.
O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.
Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ravioli si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (75)

antohya 1

24.01.2013, 10:27

am adaugatom la favorite si am so fac zilele ce urmeaza

Rocsi 1

24.01.2013, 12:13

Multumesc mult Ana si astept si retetele tale aici la noi

Rocsi 1

24.01.2013, 12:14

Antohya multumesc mult si sa vii sa imi zici daca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle in sos de rosii cu ficatei de pui