Am 'furat' aceasta simpla si delicioasa reteta de la "verde cafe". Eram curioasa sa vad cum reusesc sa-mi comande ei zilnic 300 de oua si in ce mod le prepara (eu fiind furnizorul lor pt oua si carne de prepelita). Simplu de tot ! Clientii cafenelei ecologice din mijlocul Bucurestiului se rasfatau intinsi pe sezlonguri sau hamace cu aceste delicioase si super naturale bruschette alaturi de renumitele lor limonade facute pe loc doar din lamaie,lime si miere de albine ! Chiar se respecta clientul la "verde cafe' !
Si atunci de ce nu m-as rasfata si respecta si eu singura la mine acasa ?! Este asa de usor ! Micul dejun a devenit acum mai apetisant pentru toti din casa !
Se pun feliile de paine gaurite cu un pahar mic intr-o tava unsa cu ulei masline. In fiecare orificiu se sparg 2-3 oua de prepelita, se rade cascaval pe deasupra si se mai stropesc cu putin ulei de masline. Se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar piper) . Se baga in cuptorul preincalzit pt cca 5 minute. Se servesc cu felii de rosii pe deasupra. Practic aceasta nu este o reteta, este un mod simplu de a ne hrani bine si foarte sanatos.