Bruschete de rosii cu busuioc proaspat

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 7042 vizualizari

 

un aperitiv minunat

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie tare, dar coapta,
  • 2-3 fire de busuioc proaspat,
  •  3-4 catei de usturoi,
  • sare ,
  • piper,
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete de rosii cu busuioc proaspat:

rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min.
intre timp se taie painea feliute subtiri si micutze , e de preferat a se folosi bagheta si se prajesc pe o tava incinsa pana se rumenesc usor.
se aseaza pe un platou si se pune deasupra rosiile cu busuioc. se servesc imediat ca aperitiv si nu numai.
sunt delicioase si de mare efect

TIPS-URI

1

eu am pus usturoiul in compozitia de rosie dar daca se doreste un gust discret de usturoi se freaca doar feliile de paine cu usturoiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de rosii cu busuioc proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.