Bruschete cu vinete si ton

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2018 | 2007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 100 g masline kalamata feliate
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • cateva feliute de rosie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete si ton:

Curatam vanata si o dam pe razatoarea mare, apoi o calim in ulei, cu sare si piper, cateva minute, amestecand. O punem la scurs.

Tocam ceapa. Amestecam vanata, ceapa, maslinele si tonul. Punem feliile de paine pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Scoatem painea din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu compozitia de vinete si decoram cu feliute de rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ochiuri in cuib de mamaliguta