Bruschete cu rosii si praz

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 5597 vizualizari

COMENTARII (20)

deyutzky 1

09.02.2014, 19:24

like!

portiadelumina 1

09.02.2014, 19:25

Tot cu praz, dar la fel de bun şi acest fel. Super!

Merisor 1

09.02.2014, 19:33

Suna bine! As manca si eu vreo 2-3

Constelatialeu 1

09.02.2014, 19:37

Vreau si eu chestii din aste,ca doar n-oi crapa...

mirela0911 1

09.02.2014, 19:45

Bune-s!

MotanLaOale 1

09.02.2014, 19:48

simona72 1

09.02.2014, 19:52

Vreau si eu unul pt maine la micul dejun!!

Bucataras Medi 1

09.02.2014, 19:55

si eu vreau!

Lorra 1

09.02.2014, 20:02

delicioase !

Cris2711 1

09.02.2014, 20:03

Ador bruschetele

Aurelia 07_07 1

09.02.2014, 20:09

Bune,bune !

Micutza Luana 1

09.02.2014, 20:11

buneeee

Bunica 1

09.02.2014, 20:12

Sa vin cu o bere?Bune rau!

Ela68 1

09.02.2014, 20:30

pe gustul meu

Xandrinne 1

09.02.2014, 21:06

Mmm, delicioase!

mena29 1

09.02.2014, 22:36

Mmmm,ce bune!

mihaelam90 1

09.02.2014, 23:21

delicioaseee

Criss 1

10.02.2014, 09:00

Lavinia 1

10.02.2014, 10:57

bunneee

_Alina_ 1

10.02.2014, 11:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite