Bruschete cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 3528 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept, sunt caldute....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pane neagra
  • putin ulei cu care sa stropim feliile de paine
  • 4 felii cascaval
  • 30 gr cascaval afumat (dat pe razatoarea mica)
  • sare cu arome de verdeturi, dupa gust
  • piper, busuioc uscat si rozmarin dupa gust
  • ceapa rosie, castravete si rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu cascaval:

Asezam feliile de paine in tava.

Le stropim cu putin ulei, le condimentam si le dam la cuptor pentru cca 5 minute.

Le scoatem, asezam pe fiecare felie de paine cate una de cascaval, presaram cascaval afumat ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Deasupra mai presaram contimente daca mai este nevoie.

Servim cu legume proaspete: castravete, rosie si ceapa rosie peste care am presarat din belsug busuioc si rozmarin uscat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte delicioase cu sunca si cascaval