Bruschete a la Sabina

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 10909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine neagra (de casa de preferat)
  • cativa catei de usturoi
  • ulei de masline
  • rosii tocate cubulete
  • rozmarin proaspat
  • ardei iute tocat marunt
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete a la Sabina:

Prajim painea, aromam cu usuroi (razuim usturoiul pe painea prajita, practic acesta se topeste si isi lasa aroma in paine), adaugam rosiile si maslinele tocate , stropim cu ulei de masline, condimentam cu rozmarin si ardei iute tocat. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete a la Sabina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval