Bruschete

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 5881 vizualizari

 

Eu as manca bruschete in fiecare zi, fara probleme, la oricare din mesele zilei. Cel mai mult le prefer la micul dejun, insa nu le refuz nici ca gustare intre mese, sau de ce nu, la cina cand n-am chef sa gatesc altceva :)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine neagra,
  • 2 rosii mari,
  • putin ulei de masline extravirgin,
  • 1 catel de usturoi,
  • busuioc,
  • oregano,
  • putin cascaval ras,
  • chilli cu sare de mare,
  • frunze de salata verde,
  • cateva fire de marar;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Am pus pe fiecare felie de paine putin ulei de masline extravirgin si am frecat apoi feliile cu usturoi. 

Le-am pus pe tigaia de clatite (care e perfecta pentru copt paine) si le-am lasat 2 minute.  

Intre timp am taiat rosiile in cubulete.  

Am intors feliile de paine si am lasat inca 2 minute.  

Intoarcem din nou painea si de aceasta data punem deasupra rosiile.  

Mai lasam cateva minute, de preferat la foc mic sa nu se arda painea ci doar sa fie crocanta.  

Asezam feliile de paine pe o farfurie, pe frunze de salata verde, rasnim putin chilli cu sare de mare si adaugam cascaval ras deasupra.  

Decoram cu marar si servim cu pofta mare :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chec de carne cu ciuperci