Observ ca am crescut si am mai primit o bonetuta. Acum sunt bucataras senzational. :* Zic ca-i rost de sarbatorit cu niste brownies delicioase. :)
1. Preincalzim cuptorul la 180°C.
2. Separam albusurile de galbenusuri.
3. Batem albusurile spuma cu praful de sare, adaugam apoi 70 g zahar si mixam pana la dizolvarea acestuia.
4. Galbenusurile le batem cu restul de zahar, adaugam apoi uleiul, laptele si mixam dupa fiecare.
5. Amestecam cacaoa cu faina si le cernem in compozitia cu galbenusuri. Totodata incorporam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
6. Inglobam albusurile spuma cu grija in compozitie, prin miscari ample circulare.
7. Punem compozitia intr-o tava tapetata (32 x 22 cm) cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 40 min. Testati cu o scobitoare, daca iese curata => blat copt.
8. O lasam sa se raceasca complet, o taiem/decupam sub ce forma ne place, punem crema intr-un sac poche si ornam fiecare bucata.
Enjoy!