Brownies cu nuci

de Giana in Prajituri, 26 Sep 2013 | 5050 vizualizari

 

Imi plac negresele si incerc cat mai multe variante.

 

INGREDIENTE

  • 150 g margarina
  • 2 pahare zahar
  • 1 pahar lapte
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt (eu am pus doar jumatate)
  • 8 linguri cacao
  • 1,5 pahare faina
  • 1/2 pahar cu nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu nuci:

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma, adaugam laptele si margarina si le omogenizam. Adaugam zaharul vanilat, praful de copt, cacaoa si faina cernute prin sita. Adaugam nucile tocate si amestecam usor cu spatula.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava cu dimensiunea 30x20 cm) si nivelam cu o spatula.

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade C pentru 30 min (atat a durat la mine), sau pana trece testul scobitorii. O lasam sa se raceasca si o portionam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Giana 1

27.09.2013, 18:19

Nico, voi reveni cu un raspuns dupa ce voi masura cantitatea de lichid din pahar, n-am tinut cont pana acum de gramaj. Multumesc ca mi-ai atras atentia

Giana 1

28.09.2013, 23:02

un pahar de-al meu pe care il folosesc la toate retetele are 200 ml

nico_72 1

30.09.2013, 20:45

Multumesc inca odata !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post