Broccoli cu cartofi la cuptor

de oanapl in Mancare copii, 21 Iun 2021 | 8814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g cartofi noi
  • 1 broccoli mic
  • 100 g brânză goudda
  • 3 ouă
  • 100 ml smântână pentru gătit
  • Sare
  • piper
  • 1 lingură de ulei + 2 linguri pesmet (pentru tapetat vasul)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu cartofi la cuptor:

Se desface broccoli in buchețele și se fierb în apă cu sare, timp de 5 minute. Se curăță, se spală cartofii și se taie în cubulețe apoi se fierb pe jumătate.

Se unge cu ulei un vas yena și se tapetează cu pesmet. Se bat ouăle cu smântâna pentru gătit și se condimentează după gust, cu sare și piper.

Se pun cartofii și broccoli în vasul yena, apoi se adaugă ouăle bătute cu smântâna. Se introduce vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și se lasă timp de 20-25 de minute. Se scoate vasul și se presară brânza Goudda dată pe razatoare și se introduce vasul pentru încă 5 minute în cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste Monstruleti