Briose umplute cu carnati

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2011 | 10652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g faina
  • 150g malai
  • 30g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2oua
  • 250ml lapte
  • 3carnati picanti
  • 2linguri ulei
  • piper,nucsoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu carnati:

Carnatii se prajesc in ulei,se scot,se taie rondele si se lasa pe o farfurie;

ouale batute cu piper,nucsoara,amestecate cu lapte,faina,malai si praf de copt iar la urma cascavalul ras;

in fiecare forma de briosa se pune cate o lingurita de aluat,1-2 rondele de carnati si se acopera cu alta lingurita de aluat;

se coc 30min si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare