Briose cu inima

de Lau in Prajituri, 2 Apr 2013 | 4464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inimioarele
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 50 ml iaurt
  • 2 linguri sirop de zmeura sau colorant
  • briosele
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 150 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inima:

Inimioarele: mixam oul cu zaharul,dupa care adaugam uleiul treptat si iaurtul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste amestecul de ou, la final adaugam siropul si omogenizam. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam forme de inimioara sau ce dorim.

Briosele: mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema, adaugam uleiul treptat si restul de ingrediente 

In formele de briose se adauga o forma de inima si deasupra turnam compozitia de briose

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]