Briose cu dulceata de caise

de Panacris in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 4410 vizualizari

 

Briosele sunt preferatele baietilor mei, mai ales daca au multa ciocolata!

 

INGREDIENTE

  •  faina 560 g.
  • ciocolata fina cu lapte 200 g. 
  • cacao neagra 4 linguri 
  • praf de copt 2 plicuri 
  • zahar tos 200 g. 
  • oua 2 bucati 
  • iaurt 500 ml. 
  • unt 250 g. 
  • dulceata de caise
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de caise:

Ciocolata se faramiteaza bine. Faina se amesteca cu ciocolata, cacaua si praful de copt. Ouale se bat energic, in alt vas cu zaharul, untul moale si iaurtul pana se omogenizeaza. Se incoporeaza masa de faina cu compozitia de ou si iaurt, amestecandu-se bine pana se obtine un aluat omogen. Se aseaza cate un bulgar din aluat in forma de briose si o lingurita de gem in fiecare brioasa, punandu-se apoi la cuptor 20 de minute la foc potrivit. Se scoate tava  si se mai lasa briosele in tava cca. 5 minute, apoi se scot pe un gratar pentru a se raci. Se orneaza cu glazura de ciocolata sau doar cu zahar pudra, dupa gustul fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (11)

alldaycooking 1

13.05.2012, 17:32

foarte bune!

mirela0911 1

13.05.2012, 19:07

Ce bune sunt!

Sim0na 1

15.05.2012, 08:36

Bune, bune!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose fluturas