....esuate! LOL! :))))) Am stat sa ma gandesc de zece ori daca sa pun reteta sau nu :))))))) insa sincer va spun ca nu intotdeauna o mancare esuata ca aspect, esueaza si la gust....aceste briose sunt pur si simplu un deliciu...si era chiar mare pacat sa nu salvez reteta! Singura mea greseala sa zic asa, a fost faptul ca am ales niste forme mult prea mici...e drept mi se intampla des sa fiu cu capul in nori :))) insa de data asta prea am facut-o lata :))))
Sarlota de vanilie:
Blat briose cu ciocolata:
Sarlota:
Se amesteca in ibric, zaharul cu vanilia, cu amidonul, se adauga laptele amestecand bine si se pune pe foc pana se ingroasa., se adauga untul se trage vasul deoparte...se raceste.
Se topeste untul si in el ciocolata.
Se amesteca ouale cu praful de sare, se mixeaza cu zaharul, se adauga amidonul, cacaoa, treptat compozitia de ciocolata si unt topit, la final faina si praful de copt.
Se pune in forme cate o cupa( cea de inghetata) iar deasupra cate o cupa de sarlota, se adauga un mot de ciocolata neagra. Se coc briosele timp de 20 de minute la 180 de grade. Aveti grija la forme, sa nu fie pitice....sa nu patiti ca mine :)))))
1
Alegeti forme de briose mari, potrivite