Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!

de mirela0911 in Prajituri, 29 Ian 2012 | 6085 vizualizari

 

Pufoase si aromate.

 

INGREDIENTE

  • 275 g faina
  • 175 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • o cana cu lapte
  • 90ml ulei
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • o portocala
  • crema de ciocolata tip nutella
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!:

Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Se adauga oul batut, laptele si uleiul si coaja de portocala. Se mixeaza bine pana se omogenizeaza. 

In formele de briose unse cu unt se pune cate o lingura plina din aluat. Se pune cate o lingurita din crema de ciocolata, bucatele de portocala curatata de coaja si se completeaza cu restul de aluat dar nu mai mult de 3/4. Se dau la cuptor pt. aproximativ 25-30 minute la foc potrivit.

Dupa racire se pudreaza cu zahar praf si se servesc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

botcrina 1

16.02.2012, 13:04

arata foarte, foarte bine, cred ca sunt delicioase

Cris2711 1

19.02.2012, 21:21

ce tarziu am descoperit-o ,felicitari Mirela

mirela0911 1

20.02.2012, 21:44

crina cris va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie