Briose cu ciocolata si migdale

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 12 Feb 2016 | 3443 vizualizari

 

Rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 160 g zahar
  • 125 g iaurt
  • 125 g smantana
  • 270 g faina
  • 2 lingurite bicarbonat
  • esenta vanilie
  • chipsuri de ciocolata
  • migdale felii
  • un praf de sare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si migdale:

Mixam bine ouale intregi cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul. Adaugam si uleiul mixand in continuare,apoi iaurtul, smantana,  faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Omogenizam bine adaugand si esenta, apoi chipsurile de ciocolata si feliile de migdale.

Turnam compozitia in formele de briose si introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 de minute pana se rumenesc usor.Facem si testul cu scobitoarea.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti diamante