Ciocolata pentru Miha,daca tot e ziua ei...LA MULTI ANI!!!! Nu am avut tort,dar am spus sa nu vin cu mana goala ...
Preincalziti cuptorul la 180grade.
Amestecam faina,praful de copt,cacaoa si zaharul.Taiem ciocolata alba bucati cat mai mici si o adaugam in compozitia de mai sus impreuna cu fulgii de ciocolata(daca nu aveti pelete de ciocolata inlocuiti cu ciocolata amaruie taiata marunt).
Batem oul cateva minute si adaugam smantana,laptele si uleiul.Adaugam compozitia de faina si amestecam energic pana se omogenizeaza bine compozitia.
Ungem o forma de briose sau folosim forme de hartie si punem compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc mediu,pana se coc.Eu le-am facut in forme mari si a durat mai mult coptul.Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca in forme cateva minute.Le scoatem din forme si dupa ce s-au racit bine le taiem in doua.
Mixam crema mascarpone cu lapte si zahar cateva clipe(nu mult ca stricam compozitia)
Umplem briosele cu crema.Ornam dupa gust cu frisca.