Briose cu branzeturi si seminte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2015 | 8117 vizualizari

 

Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cascaval
  • 150 gr branza telemea cremoasa
  • 3 oua mari
  • o lingura de smantana
  • o lingura de grau bulgur ( zdrobit)
  • o lingura de quinoa
  • o lingura amidon porumb
  • un praf bun de sare himalayana( sau de mare)
  • un plic de praf de copt
  • o lingurita seminte de susan
  • o lingurita seminte de chimen
  • o lingurita seminte de chia
  • o lingurita seminte de mac
  • unt pentru uns formele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branzeturi si seminte:

Se rasnesc semintele de susan, cu cele de chimen, cu graul zdrobit si cu quinoa( eu fac asta intr-o masina de cafea).

Ouale se bat cu un praf de sare si se mixeaza timp de 3 minute sau pana se albesc, se adauga 75 gr de cascaval razuit (din total), apoi toata cantitatea de branza. Se adauga semintele rasnite, apoi amidonul de porumb, praful de copt, smantana, si semintele de chia.

Se ung formele cu putin unt si se pune compozitia cat sa treaca de jumatatea formei.

Se razuie restul de cascaval si se pune deasupra in fiecare forma, apoi se pun si semintele de mac.

Se coc briosele la 190 de grade pentru 12 sau 14 minute pana se rumenesc.( eu le-am tinut 12 minute, am intors una sa vad daca e rumena baza).

Sunt  tare gustoase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]