Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval

de stefy_a in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 4878 vizualizari

 

meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 50 g porumb din conserva
  • 30 g cascaval afumat
  • 50 g salam uscat
  • 1/4 plic praf de copt
  • sare dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval:

Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele.

Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si se amesteca bine. 

In formele de briose (de silicon sau cele tapetate cu hartiute de briose) se adauga compozitie cu ajutorul unei linguri.

Formele de briose se dau la cuptorul incins la 175 grade C, timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara