"Brioşe" aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 5972 vizualizari

 

Un aperitiv care arată bine pe un platou cu gustări.Eu intenţionez să le fac şi de sărbători.Le-am denumit aşa deoarece le-am copt în tava de brioşe.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 300 g cascaval razuit
  • 250 g ceafa afumata
  • 50 g bacon cubulete
  • 200 g ciuperci din conserva
  • Sare,piper
  • Ulei
  • Ceapa verde
  • Marar verde
  • Pentru ornat:
  • 150 g mascarpone
  • Marar verde
  • Sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Brioşe" aperitiv:

Baconul l-am prajit.

Ceafa afumata am taiat-o cubulete.

Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.

Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit.

Am condimentat,am pus mararul verde si am oprit focul.

Ouale le-am mixat cu un praf de sare,smantana si la final am adaugat faina.

Cascavalul razuit l-am pus peste compozitia de ou,apoi am încorporat si sunca cu ciupercile racite.

In tava de briose am pus hartie de copt apoi am pus câte o lingura de compozitie în fiecare forma.

Am pus tava la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna s-au rumenit.

Le-am lasat sa se raceasca,apoi le-am pus câte un moţ de crema mascarpone ,pe care am amestecat-o cu sare si marar verde.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Brioşe" aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diaconta 1

02.12.2013, 19:12

Mihaela,ma bucur

Alina26 1

10.12.2013, 17:31

super bune!!!la fav!!!

diaconta 1

10.12.2013, 18:43

Alina,sa le faci ca's foarte bune si aspectuoase

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Briose cu sunca si cascaval - Reteta de aperitiv simplu si gustos