Branza proaspata din lapte de vaca

de Andra_Constantinescu in Cook and smile, 17 Mai 2015 | 7621 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

17.05.2015, 15:11

asa procedeaza si mama mea

MotanLaOale 1

17.05.2015, 15:27

diaconta 1

17.05.2015, 15:39

Bravo

mirela0911 1

17.05.2015, 15:42

Buna branzica!

Valclaudia 1

17.05.2015, 15:45

super!

dantes 1

17.05.2015, 17:37

Buna!

Gherca Daniela 1

17.05.2015, 17:51

Sim0na 1

17.05.2015, 18:22

Sanatoasa si delicioasa!!! Si noi facem si de vaci si de oi Se pastreaza foarte bine ptr un timp mai indelungat daca o ti in saramura.. Se pune sare in apa (cam ca la varza acra) si se amesteca pana la topire. Se incearca saramura cu un ou crud.. daca oul ramane deasupra este suficient. Mie personal varianta cu sare grunjoasa nu-mi place ptr ca se sareaza si se intareste putin marginile bucatii de branza. Dar, pe termen scurt este ok.

Merisor 1

17.05.2015, 19:13

Asta-i tare buna! Mie imi place mult proaspata!

Catalina L 1

17.05.2015, 20:54

ce buna

Rocsi 1

18.05.2015, 18:32

Buna la o prajiturica

Bya Ralu 1

27.05.2015, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos