Branza fondue cu usturoi copt

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2013 | 6791 vizualizari

COMENTARII (36)

T I M E A 1

01.11.2013, 22:28

Anett 1

01.11.2013, 22:53

ce bunatate!

Valclaudia 1

01.11.2013, 22:57

mamaaaaaaaaa! Lesin de pofta!

Panacris 1

02.11.2013, 10:05

Lia_ 1

03.11.2013, 09:21

fond-urile UE s-au terminat sau trimit si eu o cerere? )

anca_rm 1

04.11.2013, 15:26

am vazut-o si pe blog , salivez ..trebuie sa fac si eu

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:32

foarte gustoasa

gaby_duceag 1

09.01.2014, 14:19

as face asta da' e asa greu de facut usturoiul ala..pfuuu). nu mai bine branza cu paine ca-i mai usor?))

laura_n 1

09.01.2014, 17:01

Gabitzule, nu mai bine zici ca ai mancat deja? )

gaby_duceag 1

09.01.2014, 17:02

nu, ca-i in frigider si ma uit de doua saptamani pe net cum s-o fac))))))))))
expira,sa vezi! ))

zixceam c-o fac in seara asta apoi am zis - nu mai bine fac niste clatite? sau nu mai bine fac orez cu lapte?
nah..cum sa ma hotarasc?))

bianca92 1

28.04.2014, 17:13

am mancat odata asa ceva la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. De atunci ma tot gandesc cum sa fac i eu si in sfarsit am gasit reteta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco