Braduti aromati

de cec in Dulciuri, 12 Dec 2010 | 8245 vizualizari

 

tot pe culinar am dat si de aceasta reteta si fiindca mi-a placut ideea am facut-o de proba si am zis s-o impartasesc si cu voi

 

INGREDIENTE

Ingrediente fursecuri:

  • 100gr unt
  • 100gr zahar
  • 100ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 1 vf cutit sare
  • 2 pliculete zahar vaniat
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr in total cu intinsul foii)

 umplutura (bradutii):

  • 300gr biscuiti simpli
  • 300 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 esente rom
  • 100 gr unt
  • 100 gr cocos verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti aromati:

Amestecam toate ingredientele pt fursecuri si framantam un aluat potrivit de tare. Intindem o foaie si cu un pahar de vin decupam cerculetele.Coacem la foc potrivit cam 15 min.

Intre timp ne ocupam de braduti

Zdrobim biscuitii. Laptele, zaharul, cacaoa si untul le punem intr-o craticioara pe foc pana se dizolva, apoi lasam la racit. Dupa racire adaugam esenta de rom. Cand compozitia este rece bine, turnam peste biscuitii zdobiti si amestecam bine.
Cu ajutorul unor pungi se formeaza bradutii.( eu am format conurile in mana si le-am pus pe fursecuri, fara ajutorul pungii). Apoi se scot usor din pungi si se tavalesc prin cocos. (Eu negasind nuca de cocos am folosit niste pasta de zahar data pe razatoare si bilute colorate, bombonele)

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piscoturi de sampanie