Sefu' trebuia sa le lamuresc putin pe fetele astea,la prima vizita nici eu n-am ajuns sa analizez mainile,dar la urmatoarele m-am mai dumirit ...e de bine daca nu ne-ai alungat inca de pe site
imi place ciorba si garnitura .... de comentarii Mi-ati lipsit mult . Apropo de doctor am fost sa-mi fac mai demult o radiografie pt.endo la saua turceasca care e la cap , inaintea mea erau doua frumusele , tinerele si le-a pus sa se dezbrace pana la brau pt. asta
La multi ina !!! :
O colega s-a dus la urgenta cu o criza de fiere...de garda era cardiologul, care a pus-o sa-si dea sutienul jos ( tipa e dotata ) , sa o asculte la inima ..... Ea ii zice aluia ca pe ea o doare fierea si ca nu are nimic la inima. N-a avut incotro.....si-a dat sutienul jos....si dupa ce-o consulta, cica: -ei, ti-am spus ca n-ai nimic la inima?
interesanta....tre sa fie buna, ca vad ca place la lume...eu nu am acut niciodata...dar am si o intrebare: cum se prepara borsdul asta frate? ca la noi in ardeal nu se foloseste...????sau la ce spuneti voi bors? se paote inlocui cu altceva???
Adasev, borsul se face din ushti( o parte din taratele fermentate in bors...nu stiu sa-ti explic, o intreb pe soacra-mea ) , tarate de grau si apa; se amesteca tot si se tine la cald cateva zile, cu crengute de visin, marar uscat...., pana se acreste lichidul , care se strecoara si se foloseste la acrit ciorbele Ustile se pastreaza de la un bors la altul, altfel nu se face borsul Daca n-am zis bine, nu dati cu pietre