Bors des de peste

de Ina in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 13917 vizualizari

COMENTARII (244)

Ina 1

09.01.2011, 10:45

Multumesc frumos, Burdulea

Ina 1

09.01.2011, 10:45

Sefu

diaconta 1

09.01.2011, 10:52

Sefu' trebuia sa le lamuresc putin pe fetele astea,la prima vizita nici eu n-am ajuns sa analizez mainile,dar la urmatoarele m-am mai dumirit ...e de bine daca nu ne-ai alungat inca de pe site

Ina 1

09.01.2011, 11:15

Dia, eu nu m-am dumirit nici acum, ca i-am tot schimbat Testez terenul, inca tinerei, batrani, romani, arabi...

mena29 1

09.01.2011, 19:26

Ina,pe mine daca ma intreaba repede doctorul ,nici cum ma cheama nu mai stiu,asa imi este de rusine.

mihaelar63 1

10.01.2011, 22:37

imi place ciorba si garnitura .... de comentarii Mi-ati lipsit mult . Apropo de doctor am fost sa-mi fac mai demult o radiografie pt.endo la saua turceasca care e la cap , inaintea mea erau doua frumusele , tinerele si le-a pus sa se dezbrace pana la brau pt. asta
La multi ina !!! :

diaconta 1

10.01.2011, 22:39

Mihaela cam mult ai lipsit.Deci pana ne pune sa ne dezbracam e de bine

diaconta 1

10.01.2011, 22:40

Pai vezi Ina,io daca am nimerit la unul bun si frumos nu l-am mai schimbat

Ina 1

10.01.2011, 23:09

Mihaela

Ina 1

10.01.2011, 23:12

O colega s-a dus la urgenta cu o criza de fiere...de garda era cardiologul, care a pus-o sa-si dea sutienul jos ( tipa e dotata ) , sa o asculte la inima ..... Ea ii zice aluia ca pe ea o doare fierea si ca nu are nimic la inima. N-a avut incotro.....si-a dat sutienul jos....si dupa ce-o consulta, cica: -ei, ti-am spus ca n-ai nimic la inima?

mena29 1

11.01.2011, 20:10

adasev12 1

13.01.2011, 00:54

interesanta....tre sa fie buna, ca vad ca place la lume...eu nu am acut niciodata...dar am si o intrebare: cum se prepara borsdul asta frate? ca la noi in ardeal nu se foloseste...????sau la ce spuneti voi bors? se paote inlocui cu altceva???

adasev12 1

13.01.2011, 00:55

am revenit cu furcile....5

Ina 1

13.01.2011, 14:01

Adasev, borsul se face din ushti( o parte din taratele fermentate in bors...nu stiu sa-ti explic, o intreb pe soacra-mea ) , tarate de grau si apa; se amesteca tot si se tine la cald cateva zile, cu crengute de visin, marar uscat...., pana se acreste lichidul , care se strecoara si se foloseste la acrit ciorbele Ustile se pastreaza de la un bors la altul, altfel nu se face borsul Daca n-am zis bine, nu dati cu pietre

Ina 1

13.01.2011, 14:03

Borsul se gaseste si-n comert, la sticle sau pungi, dar ala e cu sare de lamaie, nu-i natural..... Un praf similar numit bors are si Maggi, Knorr.....

Panacris 1

22.08.2012, 18:35

Bun borsul de peste, nu ca as fi citit reteta , m/au convins comentariile Inca odata imi pare bine ca am intrat in gasca voastra vesela

Bya Ralu 1

28.11.2012, 22:09

ianculubita 1

26.11.2013, 17:10

Bors de peste=DELICIU

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:13

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan a la grec( in varianta a la Ruxy)