Bors de pui

de pity19 in Ciorbe, 28 Apr 2014 | 3571 vizualizari

 

A iesit foarte foarte gustos!!
Ca la mama acasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 litru bors de casa
  • spate de pui 2-3 bucati
  • leustean
  • sare
  • piper
  • vegeta ( cine doreste )
  • apa
  • ulei 1 lg
  • un ardei rosu
  • 1-2 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Taiem carnea bucatele , punem la fiert in oala cu apa , lasam pe foc ;

Morcovii si ardeiul ii tocam marunt , adaugam la carnea de pui si lasam sa fiarba ;

Cand au fiert punem borsul , dupa gust , condimentam , presaram leustean tocat deasupra dupa stingerea focului punem in farfurie si servim!

TIPS-URI

1

Ulei eu nu am mai pus

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ligia Bxl 1

28.04.2014, 11:41

doar morcovi si ardei se pune la borsul asta? ceapa nu? cred ca e tare bun,nu am mai mancat cu bors de mult

pity19 1

28.04.2014, 12:19

Nu pun ceapa in mancare ptr ca un membru din familie nu mananca!

Rocsi 1

28.04.2014, 20:47

Imi place borsul de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci pleurotus si piept de pui