Bors de peste manastiresc

de Rocsi in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 11715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat(una mai buna si gustoasa)
  • jumatate ardei rosu
  •  jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  •  sare
  • piper
  •  bors pentru acris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste manastiresc:

Mai intai pregatim legumele:ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.

ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

morcovul il radem ,il spalam si il taiem feliute subtiri.

pastarnacul il curatam,il spalam si il taiem patratele mici.

spalam capurile de peste foarte bine.

intr-o oala punem apa pe 3 sferturi.

punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.

dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele.

lasam sa fiarba la foc potrivit.

orezul il spalam in mai multe ape.

dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.

cand orezul este aproape fiert punem conserva.

condimentam cu sare si piper.

mai punem maslinele si bors,dupa gust.

mai lasam sa dea cateva clocote ciorba ,presaram patrunjel verde deasupra si servim..

pofta buna!!!.

la urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste manastiresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]