Bors de pangasius

de ony in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 7739 vizualizari

 

astazi am vazut reteta si am zis s-o prestez!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 file mare pangasius
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1 mana orez
  • 2 linguri bors magic cu smantana
  • 1 legatura verdeata
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pangasius:

se caleste ceapa in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si morcovul razuit,ardeiul si pastarnacul tocat; se completeaza oala cu apa si se lasa la fiert;

 cand legumele sunt aproape gata se adauga mana de orez,apoi dupa 10 minute sucul de rosii;se sareaza; bucatile de peste se adauga spre sfarsitul prepararii; punem borsul;oprim focul si apoi adaugam verdeata proaspat tocata. pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate face cu bors din tarate si acra dupa placul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare