Bors de fasole

de ianculubita in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 10310 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 18:41

Ce-mi place!!!
Si ft. interesant modul in care o prepari

ianculubita 1

27.03.2011, 18:46

Da,daca-l vei incerca,nu vei regreta;na,ca am facut si o poezie

ianculubita 1

27.03.2011, 19:10

Nu stiu exact la ce te referi,dar majoritatea retetelor,la modul de preparare,o pomenesc pe mama;cand era vorba de fasole-mi spunea sa nu o scurg decat atunci cand fasolea rade,adica se crapa;pentru ca toata rautatea in interior este.

gaby_duceag 1

27.03.2011, 19:12

Ma refer exact la ce ai punctat tu, ca fierbi bine apoi schimbi apa dupa ce pocneste. Eu o schimb doar la inceput; o sa fac si eu ca tine

Rocsi 1

27.03.2011, 19:39

ador borsul de fasole

madi_marin 1

27.03.2011, 19:58

ooo.....nebunie..... mai ales cu o ceapa verde alaturi.....

Lau 1

27.03.2011, 19:59

bunaaaa

nadina73 1

27.03.2011, 23:10

LUK 1

27.03.2011, 23:34

bunaaaa

mamaieelena 1

28.03.2011, 07:25

delicioasa

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:49

Eu schimb de 5 ori apa la fasole si numai dupa aceea o pot manca...este de apreciat ideea mai ales daca e de la mama arata grozav si mi-ai facut o pofta teribilaaaa

MotanLaOale 1

28.03.2011, 09:00

elena1988 1

28.03.2011, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sfecla aromata umpluta cu fasole, telina si ananas