Bors de curcan acrit cu zeama de muraturi

de Sylvia in Ciorbe, 10 Ian 2011 | 7224 vizualizari

COMENTARII (27)

ela 1

10.01.2011, 21:47

iar nu reusesti sa pui pozele???

ela 1

10.01.2011, 21:49

gata,a aparut si poza

Sylvia 1

10.01.2011, 21:52

Ela salvasem reteta inainte fara poza ca am patit-o f des ca mi se sterga tot. Sa vb intr-un ceas bun vad ca reusesc cu pozele vrei un bors ?

La Ancuta 1

10.01.2011, 21:53

Daca Ela nu vrea pap eu si portia ei .

ela 1

10.01.2011, 21:55

bors...nu cred, ,doar carnea din el...imi amintesc ca pe vremuri cand facea mama mea ciorbe,mancam toata carnea din ele,avea un gust....

Teo 1

10.01.2011, 22:06

strachinuta ma inveseleste, verdeata ma intinereste, iar borsul acesta ma inzdraveneste !

Sylvia 1

10.01.2011, 22:07

Teo o mare portie cu drag pt tine stiam ca o sa iti placa strachina

Ina 1

10.01.2011, 22:09

Sylvia 1

10.01.2011, 22:09

Postavaru si pentru tine o portie, nu stie Ela ce pierde ei ii facem curcan fript .

aziz 1

10.01.2011, 22:13

si eu ,si eu sa pierd asa bunaciune,nici gind

Oana 1

10.01.2011, 22:32

De Revelion am facut si eu un "bors" de curcan, dar cu zeama de varza , e tare buuun Arata super, Sylvia

kamy 1

10.01.2011, 22:33

nu am acrit niciodata cu zeama de la muraturi numai alea in saramura...nu?

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 22:38

Laly 1

10.01.2011, 23:18

Ce bun trebuie sa fi fost borsul

LUK 1

10.01.2011, 23:49

f buna

divainbucatarie 1

11.01.2011, 09:03

lia maria 1

11.01.2011, 09:11

as servi si eu un bol cu o astfel de poveste

MotanLaOale 1

11.01.2011, 10:09

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 10:41

telina ii da o aroma deosebita.........ce mult imi plac aceste vase in care servesti...............

Rocsi 1

11.01.2011, 11:00

minunata

MIUTA 1

11.01.2011, 12:30

Delicioasa

RuxyRux 1

11.01.2011, 15:43

Tare tare tareee bine arata Sylvia

madi_marin 1

11.01.2011, 17:12

zeama de muraturi e dementiala in ciorbe.....

Cris2711 1

11.01.2011, 17:40

Silvya,respect

tanyapatap 1

11.01.2011, 21:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare