Bors de cartofi cu sfecla rosie

de adriana_bobu in Ciorbe, 23 Oct 2010 | 13663 vizualizari

COMENTARII (3)

Rocsi 1

23.10.2010, 21:26

e tare bun..mie imi place mult

Laly 1

24.10.2010, 23:36

Ce buna este

gerdan 1

18.01.2018, 14:35

mai bun iese borsul cand si radacinoasele sun taiate cubulete,iarsflecla rosie cruda nu dau pe razatoare.
Pentru un bors bun pun doua sfecle potrivite separat la fier cu tot cu coaja ,dupa ce au fiert bine le las la racit si dupa le-am decojit una o dau pe razatoare si una tai felii potrivit de groase ( 1 cm ) grosime si le pun la fiert, in sfecla razaluita pun 1-2 linguri de otet din vin si 1/2 lingura de sare.Amestec bine,las 5 minute sa se macareze si dupa aceea pun in oala cu bors la fiert .De ce ? pentru ca sfecla fiarta in coaja isi pastraza culoarea si dispare gustul de sfecla cruda.De inacrit tot cu bors de putina ( de casa ) si obtional se pune smantana si se poate servi si cu ardel iute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu legume