Borş cu dovlecei

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 3624 vizualizari

 

Un bors care merge perfect dupa toate preparatele grele consumate de sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 3 linguri de bors la plic,
  • 5 linguri smantana,
  • sare,
  • patrunjel,
  • rosii in bulion,
  • fidea.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borş cu dovlecei:

Am tocat marunt ceapa, morcovii rondele subtiri, cartofii si dovleceii cuburi.

Am pus o oala cu apa pe foc, cand a inceput sa fiarba apa am adaugat ceapa, morcovul, apoi cartofii si dovleceii.

Cand legumele erau aproape fierte am adaugat rosiile in bulion (taiate cuburi), borsul si am potrivit de sare.

La final am amestecat smantana cu cateva linguri de ciorba si am adaugat-o impreuna cu fideaua si patrunjelul tocat.

Dupa 5 minute am oprit focul.

Un bors foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borş cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter