Bombonele din biscuiti

de robert_b in Dulciuri, 1 Ian 2015 | 4115 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

01.01.2015, 18:19

Ramonaa 1

01.01.2015, 18:20

eu am pus visine din compot si esenta de fistic si au esit minumate de buneeeeeee

Bya Ralu 1

01.01.2015, 18:20

bune

robert_b 1

01.01.2015, 18:25

Multumesc,Adele!

robert_b 1

01.01.2015, 18:25

Multumesc,Ramona!

robert_b 1

01.01.2015, 18:25

Mersi de trecere,Raluca!

Ramonaa 1

01.01.2015, 18:40

iti da un pont sa nu mai pui compozitia pe aragaz pui margarina la temperatura cameri si pui compot sau sifon pt k le fac mai repede sa nu pui mult lichid

T I M E A 1

01.01.2015, 18:51

MotanLaOale 1

01.01.2015, 19:08

babi5 1

01.01.2015, 19:44

deyutzky 1

01.01.2015, 19:59

delicioase ;-bd

Constelatialeu 1

01.01.2015, 20:13

cristinutanicolita 1

01.01.2015, 20:30

mirela0911 1

01.01.2015, 20:35

Bune bombonele!

Bucataras Medi 1

01.01.2015, 20:46

bune!

Valclaudia 1

02.01.2015, 08:33

servesc si eu una mica mica!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

02.01.2015, 10:34

Ligia Bxl 1

02.01.2015, 13:51

buneee am mai facut si eu si de data asta,mint, fetele mele au facut

Rocsi 1

02.01.2015, 21:07

Ce imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu fructe si crema de vanilie