Boeuf bourguignonne

de Sylvia in Vita, 20 Dec 2011 | 8344 vizualizari

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

20.12.2011, 23:30

Multumim draga noastra

Nici nu se putea o reteta mai potrivita , doar a intrat in istoria culinara , nu-i asa ?

Pentru tine : frezii [ imi pare ca ti se potrivesc ]

danakarin 1

21.12.2011, 08:01

impecabil...

adry88 1

21.12.2011, 09:34

ce bine arata

silvi0ara 1

21.12.2011, 10:04

Tare buna si aratoasa.

kamy 1

22.12.2011, 00:06

la fav cu ea super reteta

Cris2711 1

31.12.2011, 16:23

An nou fericit Sylvia

Sylvia 1

12.02.2012, 15:20

Intru sa raspund ce este un bouquet garni ( buchet de garnitura s-ar traduce cred. Este o legatura din plante aromatice, legatura clasica contine cateva fire de patrunjel, cimbru uscat sau verde, cateva foi de dafin invelite cel mai adesea intre doua frunze mari de praz si legate cu ata. El poate varia in compozitie, adaugand la el un fir de telina, se rozmarin, un catel de usturoi...depinde de reteta. Da o aroma deosebita si este de baza in Franta la orice sos, friptura, mancare ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]