Boccelute de clatite cu ciuperci

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 4460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 clatite gata preparate
  • 300 g ciuperci asortate
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smaintana
  • 1 ceapa mica
  • 1 fir praz
  • sare si piper
  • 1 varf cutit chimen pisat
  • 4 lingurite cascaval dat pe razatoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute de clatite cu ciuperci:

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.

Se pregatesc mai intai clatitele.

Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga ciupercile si se calesc si ele.Se condimenteaza cu sare ,piper si chimen,se adauga putina apa(50ml).Se mai lasa sa fiarba la foc moale 10 minute pana se evapora toata apa.

Se taie prazul in 8 fasii de cate 20 cm si se opareste cu apa fiarta,apoi le trecem prin jet de apa rece-se vor folosii ca niste snururi-

Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci,iar desupra punem cscaval ras,se aduna marginile sub forma de bocceluta si se leaga cu foi de praz.Se unge o forma cu unt si se aseaza boccelutele,se acopera cu valuri de smantana si se dau la frigider.

Dimineata,se incinge cuptorul la 190 grade,se scoate forma din frigider si se da la cuptor pentru 12-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute de clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si sunca