Bob verde cu sos de rosii

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 10306 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Diana 1

11.03.2018, 08:38

-Licurici- 1

11.03.2018, 08:43

Gherca Daniela 1

11.03.2018, 09:38

vasimur 1

11.03.2018, 09:57

Spiridus 1

11.03.2018, 10:16

Interesanta reteta!

mirela0911 1

11.03.2018, 10:27

navidad_2017 1

11.03.2018, 10:31

Este foarte, foarte bun! Daca folositi in loc de marar, "verdeturi italiene" - oregano, busuioc, magheran (si eventual si niste sunculita afumata), iese un "sos" (aproape) traditional italienesc pentru paste fainoase (de preferinta scurte), tipic mai ales pentru Sud (Campania, Apulia, Calabria): "pasta alla fava".

Valclaudia 1

11.03.2018, 11:48

MotanLaOale 1

11.03.2018, 11:52

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 18:07

multumesc

Rocsi 1

11.03.2018, 20:27

Sincer, nu stiu cum este bobul asta, dar imi place cum arata preparatul tau!

Ksenya 1

12.03.2018, 09:37

Ador bobul .Din pacate se intalneste din ce in ce mai rar.

Ancutsa 1

14.03.2018, 19:10

Un preparat interesant!

mihaelar63 1

17.03.2018, 16:17

Delicios bobul !!! De unde ai cumparat ? Eu am cultivat in gradina intr-un an

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu şniţele de soia