Dupa ce am facut inghetata am ramas cu cateva albusuri. Am decis sa fac o Pavlova, dar putin diferita de cea clasica. Rezultatul a fost uimitor!
1. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare!
2. Adaugati zaharul pudra treptat (cate 1 lg) si bateti pana se topeste.
3. Cerneti amidonul si incorporati-l in compozitie.
4. Puneti si zeama de lamaie si amestecati.
5. Pe o hartie de copt trasati cercuri cu diametrul de 7 cm. Puneti hartia in tava de copt fata desenata in jos.
6. Puneti compozitia intr-un posh, formam baza fiecarei bezele, dupa care formam bordura.
7. Dati tava in cuptorul preincalzit la 120-140 °C timp de 40 min. Opriti focul si mai lasati tava in cuptor 30 min.
Pentru umplutura amestecati branzica cu mierea si siropul de soc.
Asamblare:
1. Cojiti piersicile si taiati-le cubulete.
2. Puneti in fiecare bezea cate 1/2 de piersica.
3. Puneti crema de branza intr-un posh si puneti deasupra piersicilor.
4. Pentru decor puneti cate o cireasa.
Pofta Buna!
1
Din compozitia de mai sus pot iesi 8-10 mini- blaturi, sau 6 mai mici si unul cu diam de 20 cm