ai cumva forma pe care o atasezi la masina de tocat carne?eu dupa forma lor tin minte ca le ziceam ciulai acasa cand eram mici....ne facea mama ligheane intregi si mancam cu o pofta...sunt foarte buni...
da, corina)) ii conserv))
laly, nu e neaparat bunatate, e amintirea copilariei; vreau sa incerc sa readuc in prim plan retetele vechi, mostenite, cu ingrediente cat mai accesibile tuturor
rocsi, nu . am scris in reteta, le-am facut cu asta : http://www.decorix.ro/aparat-pentru-gogosi-mexicane.html are 3 capuri, dintre care unul plat, nu e gen varf. am pus pe masa, in picioare, aparatul, scotandu-i capatul bombat si am apasat pe manere. nu e usor pentru ca aluatul e tarisor, dar, a functionat)
rocsi, cred ca este forma prin sertarele mamei, dar eu nu am masina de carne ca folosesc robotul de bucatarie si nu mi-am cumparat, ca nu am avut nevoie. ca as vrea un robot de ala care are incorporata masina...e alta poveste)))
mai ma laud si eu..si eu am reusit s aimi iau robot de bucatari si chiar te ajuta mult...mai ales cand ai mai multe de facut...mi l-a adus cineva din afara si sunt foarte multumita de el
mai ales la zarzavatul pentru iarna, pe care noi, moldovencele il punem in cantitati industriale); imi amintesc ca acasa, stateam toti si tocam pe funduri de lemn, o zi intreaga; acu' tare grozava-s cu robotu'
sincer eu mai toc inca pe fudul de lemn...prea putin am dat pe robot la zarzavat..in rest cu manutele ...asa a vrut mama(doar ceapa am dat-o )...dar ajuta mult cand fac o varza(daca fac in cantitate mai mare),toc carne,imi dau miezul de nuca...foarte bun..storcatorul de fructe d ela el inca nu l-am folosit...