BISCUITI CU PORTOCALA

de kirioana in Dulciuri, 22 Sep 2009 | 4365 vizualizari

 

Se apropie sezonul rece si ce poate fi mai bun intr-o zi racoroasa decat un ceai cald si alaturi niste biscuiti aromati cu portocala. Eu sper sa mai avem parte de zile calduroase pentru ca biscuitii astia buni ii putem manca si intr-o zi calduta de toamna

 

INGREDIENTE

    • coaja rasa de la o portocala
    • 4 linguri suc de portocala
    • 260 grame faina
    • jumatate plic praf de copt
    • 1 ou
    • 100 grame unt
    • 80 grame zahar
    • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BISCUITI CU PORTOCALA:


Zaharul il amestecam cu untul pana ce se topeste formand o pasta cremoasa, adaugam apoi oul coaja si sucul de portocala si esenta de vanilie, amestecam bine si apoi adaugam ingredientele uscate adica faina si praful de copt. Omogenizam ingredientele si dam coca la frigider pentru 30 min.

Rulam aluatul pe masa de lucru si taiem biscuitii cu formele speciale.
Biscutii ii coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 10 min.
Sunt foarte pufosi si aromati si se termina foarte repede asa ca puteti dubla cantitatea ingredientelor fara probleme.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI CU PORTOCALA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Bradut"