Biscuiti cu fulgi de ovaz

de Sabina in Prajituri, 15 Mai 2009 | 15256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame zahar
  • 3 linguri de miere
  • 400 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • cateva stafide
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o lingura cu varf cu scortisoara
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz:

Pentru inceput punem ovazul la inmuiat (in apa sau in lapte). Intre timp, ne apucam temeinic de treaba: frecam spuma untul cu zaharul pana devine o pasta lucioasa, adaugam si ouale, sarea, mierea si scortisoara. Amestecam bine bine si adaugam stafidele si fulgii de ovaz scursi de lichid de apa, iar apoi treptat faina. Pasta trebuie sa fie foarte vartoasa. Daca punem prea putina faina riscam sa ni se topeasca biscuitii in tava. Intr o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt, punem cu o lingura biscuitii nostrii.
Dam tava la cuptor, iar cand au devenit rumeni ...sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri sfaramicioase