Biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 4 Ian 2012 | 4851 vizualizari

 

usor de facut si foarte fragezi....

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • 250 gr margarina sau unt
  • 250 gr zahar
  • 700 gr faina
  • 1 plic si jumatate de drojdie ptr aluat cuptor ( praf de copt)
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Se pun intr-un castron galbenusurile si ouale intregi si se amesteca cu zaharul (cu ajutorul mixerului sau a unei furculite) , pina acesta s-a topit. Se adauga apoi margarina ,care trebuie sa fie la temperatura camerei si drojdia.

Se amesteca bine in continuare, dupa care adaugam faina si se amesteca pina se obtine un aluat asemanator cu cel pentru paine.

Se intinde o foaie din acest aluat si se fac diferite forme. Eu am facut bilute si apoi le-am presat cu ajutorul palmei...

Cuptorul se incinge la 200 grade celsius. Se acopera o tava cu hirtie de copt si se pun biscuitii. Cind cuptorul s-a incalzit se introduce tava in cuptor si se lasa 15-20 minute.

POFTA UNA !

TIPS-URI

1

din aceasta cantitate se obtin 4 tavi de biscuiti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

diaconta 1

04.01.2012, 20:45

foarte buni

- Andreea - 1

05.01.2012, 00:10

miha,stiu ca pozele nu sunt prea clare...sunt facute si cu telefonul...dar o sa incerc sa imbunatatesc caltitatea lor...

Cris2711 1

06.01.2012, 11:49

si eu,si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Sărutul Sultanului"