Bilute tip Raffaello

de iuliandu in Prajituri, 20 Sep 2012 | 16404 vizualizari

 

Simplu de facut...si de mancat :)

 

INGREDIENTE

  • 125 gr napolitane cu crema de vanilie
  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 gr cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute tip Raffaello:

Intr-un vas sfarmam napolitanele, topim ciocolata la bain-marie si adaugam doua lingurite de lapte (pentru ca sa fie ciocolata mai usor de utilizat).Apoi se amesteca ciocolata topita cu napolitanele si le lasam la frigider cateva minute.Dupa care putem face bilutele,se pot folosi migdale,alune orice avem la indemana sa facem miezul bilutei.Le dam prin cocos si voilà...

TIPS-URI

1

De preferat sa folosim ciocolata pentru decorat...cuburi din acelea mari :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute tip Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Intercontinental